— Krajská víkendovka 2021—

Základní informace

  • Co: krajská víkendová akce Jihomoravského kraje
  • Téma: Turnaj "O tesák lorda Sinslayera"
  • Kdy: pátek 1. října - neděle 3. října 2021
  • Kde: táborová základna Royal Rangers Hostěnice-Kasárna
  • Kdo: děti ve věku od 7 do 15 let
  • Ubytování a vaření: ubytování bude v budově (pokud účastníků bude < 40), jinak ve stanech (k dispozici hangár i teepee), vaření centrální

  • Co s sebou: Vhodné sportovní oblečení, vhodná obuv, spacák, hygienické potřeby (kartáček na zuby, mýdlo, ručník), pláštěnka, šátek, uzlák, baterka, zápisník, tužka, Bible, lahev na pití.


Potvrzení o provedeném antigenním nebo PCR testu s negativním výsledkem

Rouška nebo respirátor FFP2

Zodpovídá: Mgr. Bc. Josef Jan Kovář - Jožka, mob.: 733 755 919, e-mail: josef.kovar@royalrangers.cz

Akce začíná v pátek v 18h společným nástupem a končí v neděli v 9h závěrečným nástupem. Cena: 250,- Kč. Cena zahrnuje pobyt, stravu, materiál, pojištění, odměny. 

Uzávěrka přihlášek: 19. září 2021. 

Dopravu si každý zařizuje sám!

Prohlášení

Souhlasím, že zbylé peníze budou použity na další činnost Royal Rangers.

Osobní údaje obsažené v této přihlášce slouží k navázání smluvního vztahu mezi Vámi a 18. přední hlídkou Royal Rangers a budou uloženy v jejím sídle. Osobní údaje budou dále poskytnuty ústředí Royal Rangers a Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy v rámci splnění podmínek pro získání státních dotací.

Svým podpisem vyjadřuji svůj souhlas ve smyslu zákona 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, s výše uvedeným zpracováním osobních údajů.

Uděluji svůj souhlas k pořizování fotografií, audio/video záznamů z víkendové akce 18 PH Brno. Souhlasím s uveřejněním fotografií svého dítěte na webových stránkách Royal Rangers. Rovněž souhlasím s využitím obrazového či zvukového materiálu (fotografie, video) v rámci propagaci Royal Rangers v tisku nebo časopisech. Souhlasím i s uveřejněním fotografií na webech sponzorů.