Krajský ringoturnaj

akce všech hlídek jihomoravského kraje

Přihlášení se na akci je povinné a závazné.

Termín: 22. - 24. 4. 2022 
Místo:  
Hostěnice, táborová základna "Kasárna"

Cena: 300,-

Sraz v pátek v 16:45 na Úzké (anebo do 18:00 na základně)
Konec v neděli ve 14:00, příjezd do Brna na Úzkou v 16:28.

První společné jídlo bude sobotní snídaně, poslední jídlo nedělní oběd.
Pitný režim zajištěn po celou dobu.
Nocleh: mladší v budově, starší ve vlastních stanech venku.


S sebou:
Věci na spaní (spacák, karimatka, oblečení), starší vlastní stan, oblečení na ven (hrát se bude za každého počasí - pláštěnka/deštník, dost teplého oblečení), bible, šátek, zápisník, propiska, uzlovačka, večeře na pátek (ostatní jídlo je zajištěno), flaška na pití.


Možnost se přihlásit do 21. 4. 2022


Za akci a cestu zodpovídá:
Petr Ohlídal / ohlidalpetr@seznam.cz / 732 486 943

Prohlášení

Osobní údaje obsažené v této přihlášce slouží k navázání smluvního vztahu mezi Vámi a 18. přední hlídkou Royal Rangers a budou uloženy v jejím sídle. Osobní údaje budou dále poskytnuty ústředí Royal Rangers a Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy v rámci splnění podmínek pro získání státních dotací.

Svým podpisem vyjadřuji svůj souhlas ve smyslu zákona 101/2019 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, s výše uvedeným zpracováním osobních údajů.

Uděluji svůj souhlas k pořizování fotografií, audio/video záznamů z víkendové akce 18 PH Brno. Souhlasím s uveřejněním fotografií svého dítěte na webových stránkách Royal Rangers. Rovněž souhlasím s využitím obrazového či zvukového materiálu (fotografie, video) v rámci propagaci Royal Rangers v tisku nebo časopisech. Souhlasím i s uveřejněním fotografií na webech sponzorů.

Formulář
Účastník



Adresa


Zákonný zástupce