Šifrovačka

Pro týmy po 3 - 4 lidi

Na vědomost se dává, že jeho veličenstvo král Maloslav Veliký, král Maloslavic, Malíkovic a Malinkoslaviček, slibuje královskou odměnu a ruku princezny tomu statečnému, odvážnému a chrabrému rytíři, jenž odváží se podstoupiti cestu strastiplnou a přinese králi zpět královskou korunu, jež v dnech nedávných zlým drakem odcizena byla. Kdo o tento úkol nesnadný zájem má, nechť dostaví se 22. října v 10 hodin dopoledne na Životského 10. Nechť vezme s sebou též družinu svých přátel, neb rytíř osamocený již předem odsouzen k nezdaru jest.

Přihlášení se na akci je povinné a závazné.

Termín: 22. 10. 2022 od 10:00 do 19:00
Místo: začátek na Životského 10, potom v Židenicích
Kdo: Týmy ideálně po 3-4 lidech (všichni starší 8 let)

Cena: 100,-

S sebou: Oběd/svačinu, pití, zápisník, psací potřeby


Možnost se přihlásit do 21. 10. 2022


Za akci zodpovídá:
Kristýna Chlubnová / 730 815 335

Prohlášení

Osobní údaje obsažené v této přihlášce slouží k navázání smluvního vztahu mezi Vámi a 18. přední hlídkou Royal Rangers a budou uloženy v jejím sídle. Osobní údaje budou dále poskytnuty ústředí Royal Rangers a Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy v rámci splnění podmínek pro získání státních dotací.

Svým podpisem vyjadřuji svůj souhlas ve smyslu zákona 101/2019 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, s výše uvedeným zpracováním osobních údajů.

Uděluji svůj souhlas k pořizování fotografií, audio/video záznamů z víkendové akce 18 PH Brno. Souhlasím s uveřejněním fotografií svého dítěte na webových stránkách Royal Rangers. Rovněž souhlasím s využitím obrazového či zvukového materiálu (fotografie, video) v rámci propagaci Royal Rangers v tisku nebo časopisech. Souhlasím i s uveřejněním fotografií na webech sponzorů.

Formulář
Účastník



Adresa


Tým - minimální počet jsou dva
Zákonný zástupce






Vaši přihlášku jsme dostali ke zpracování.


Za malou chvilku by vám měl přijít email, na .
Pokud vám mail nedojde do 10 minut, kontaktujte nás prosím.

Přihlášky jsou již uzavřeny.