Přihlášení se na akci je povinné a závazné.

Termín: 3. - 5. 2. 2023

Sraz:    3. 2. 2023 v 13:30 na Hlavním nádraží v Brně
Konec: 5. 2. 2023 v 15:00 tamtéž


Akce je určená pro všechny starší 12 let!

Ubytování - v DDM ValMez - v klubovnách - karimatka, spacák.

Jídlo - každý si řeší sám.

Cena - 450,- Kč/osoba ( v ceně ubytování 100 Kč/noc + účastnický náramek, kompletní program). Je možné se přihlásit bez noclehu, v tom případě je od účastnického poplatku odečtena cena ubytování.
V ceně není započtena cena cesty, počítejte zhruba + 200,- Kč za dopravu.

Na workshopy je nutné se nahlásit - u některých je omezený počet účastníků - zájemce zapište do příslušné kolonky ve formuláři. Pokud později zjistíte, že někdo z přihlášených na workshop nedorazí, dejte nám vědět a my jeho místo nabídneme dalším zájemcům.

Workshopy: Chvála tancem, Divadlo, Cirkus.

S sebou:

  • Kartička zdravotní pojišťovny
  • Spacák
  • Karimatka
  • Jídlo si řeší každý sám 

Možnost se přihlásit do 2. 2. 2023


Za akci zodpovídá:
Anna Šubová / 602 965 046

Prohlášení

Osobní údaje obsažené v této přihlášce slouží k navázání smluvního vztahu mezi Vámi a 18. přední hlídkou Royal Rangers a budou uloženy v jejím sídle. Osobní údaje budou dále poskytnuty ústředí Royal Rangers a Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy v rámci splnění podmínek pro získání státních dotací.

Svým podpisem vyjadřuji svůj souhlas ve smyslu zákona 101/2019 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, s výše uvedeným zpracováním osobních údajů.

Uděluji svůj souhlas k pořizování fotografií, audio/video záznamů z víkendové akce 18 PH Brno. Souhlasím s uveřejněním fotografií svého dítěte na webových stránkách Royal Rangers. Rovněž souhlasím s využitím obrazového či zvukového materiálu (fotografie, video) v rámci propagaci Royal Rangers v tisku nebo časopisech. Souhlasím i s uveřejněním fotografií na webech sponzorů.

Formulář
Účastník



Adresa


Zákonný zástupce






Vaši přihlášku jsme dostali ke zpracování.


Za malou chvilku by vám měl přijít email, na .
Pokud vám mail nedojde do 10 minut, kontaktujte nás prosím.

Přihlášky jsou již uzavřeny.